O nama

Garni Hotel Planeta Inn

Ako Vam je potreban najkvalitetniji hotelski smeštaj u samom centru Novog Sada, luksuzno opremljen Garni hotel Planeta Inn sa 4 zvezdice, je idealno mesto za Vas. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na samo pet minuta udaljenosti od centra grada i Srpskog Narodnog Pozorišta, naš objekat je idealan za sve goste koji traže udoban i kvalitetan hotelski smeštaj.
 
Garni Hotel Planeta Inn idealan je za poslovne ljude i osobe koje žele svoj mir, privatnost, sigurnost i, pre svega, ljubaznost osoblja. Nama ste Vi na prvom mestu i učinićemo sve da nakon boravka kod nas izađete zadovoljni i puni utisaka.
 
Tokom boravka u našem hotelu svim gostima na raspolaganju su prostrane i luksuzno opremljene sobe koje će oduševiti i najizbirljivije goste. Sve naše sobe su opremljene funkcionalnim nameštajem, a gostima su na raspolaganju kreveti vanstandardnih dimenzija, kao i tuš kabine u svim sobama. Za Vaše potpuno opuštanje i uživanje nudimo Vam i brojne druge sadržaje, kao što su LCD televizori sa kablovskim TV programom, mini bar i sef.
 
Enterijer našeg objekta krase predivne umetničke slike koje na jedinstven način doprinose eleganciji i stvaraju predivnu opuštajuću atmosferu. U našem cafe-restoranu, kapaciteta 100 sedećih mesta, možete uživati u velikom izboru specijaliteta domaće i internacionalne kuhinje, kao i u raznovrsnoj ponudi alkoholnih i bezalkoholnih pića, po pristupačnim cenama. 
 
Naše ljubazno i profesionalno osoblje postaraće se da učini Vaš boravak nezaboravnim i nadmaši sva Vaša očekivanja.
 
Pored svojih smeštajnih kapaciteta, Garni hotel Planeta Inn poseduje i konferencionu salu kapaciteta da 50 mesta, opremljenu svom pratećom opremom. Naša sala je idealna za sve vrste poslovnih sastanaka, prezentacija i predavanja.
 
Najkvalitetniji hotelski smeštaj u srcu Novog Sada
Luksuzno opremljen hotel Planeta Inn sa 4 zvezdice
Konferenciona sala kapaciteta od 50 do 70 mesta
 

Garni Hotel Planeta Inn, Jevrejska 36, Novi Sad